Realisaties

Digitaal

Een bedrijfsprofiel op social media is snel gemaakt, maar vergeet niet om jouw huisstijl ook hier consequent toe te passen.

Wens je klanten/ prospecten te benaderen via een digitale nieuwsbrief? Of wil je een mooie template voor jouw PowerPoint presentaties?

Als kers op de taart wil je een eigen website, die je zelf kunt beheren? WordPress biedt hier mogelijkheden. I’Dhee zet je graag op weg.

energy-coach.be

Ben je op zoek naar meer energie voor jezelf, privé of professioneel? Deze website is een bron vol praktische tips en tools die jou of jouw organisatie kunnen helpen bij het opladen van de batterijen en zo stress en burn-out te voorkomen.

paulvandoorne.be

Deze website vormt voor Paul Vandoorne, fotograaf uit Wetteren, een soort visueel dagboek waarin hij stap per stap zijn eigen fotografisch portfolio wil opbouwen en delen met al wie er belangstelling voor heeft.

schoenhuisvanmuis.be

Schoenhuis van Muis – de outlet schoenwinkel voor kinderen in Herselt – wou na 10 jaar een nieuwe website. Het werd een kleurrijke en trendy website in WordPress. Ontdek er de collectie van het seizoen, de lopende acties of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Orient4Growth

Voor haar interactieve sessies, gebruikt Twiggy Peeters, Arbeidspsychologe en Energiecoach graag sprekende beelden. Hiervoor werden sprekende slides ontwikkeld in PowerPoint.

Verhalen voor gevoelige oortjes

De auteur van de twee boeken ‘Verhalen voor gevoelige oortjes’, wou na het ontwerp van een flyer, de huisstijl doortrekken naar haar website en Facebook pagina. I’Dhee zorgde voor een profielfoto, omslagfoto en header voor op haar website.

Haarstudio Naturel

Voor dit startend kapsalon mocht I’Dhee een profiel- en omslagfoto ontwerpen en dit in lijn met de huisstijl.

idheeontwerpstudio.be

Vind je deze website leuk?
Deze werd volledig ontworpen door I’Dhee Ontwerpstudio.
Het Divi thema in WordPress biedt tal van mogelijkheden.