Realisaties

Drukwerk voor business

Naast een sprekende huisstijl, maak je wellicht ook gebruik van flyers, brochures, banners, vlaggen, verpakking, infographics, advertenties, belettering, …
Durf eruit te springen!

I’Dhee verzorgt graag al jouw reclame van creatie tot aanleveren van het materiaal bij de meest geschikte drukker.

BNP Paribas Fortis Herent

Om een persoonlijke band met haar klanten op te bouwen, ontstond het idee bij BNP Paribas Fortis kantoor Herent om een exclusief event te organiseren op de vooravond van het festival Wild in’t Park.

BNP Paribas Fortis

De kantoren Hulshout, Herselt en Ramsel bundelen hun verschillende expertises, om een nog professioneler advies en service te kunnen bieden.
Opdracht: Een flyer ontwerpen om deze boodschap te communiceren aan bestaande en nieuwe klanten.

Paul Vandoorne Fotograaf

Als je spreekt over een uit-de-hand-gelopen-hobby. Dit is er eentje. Om zijn freelance opdrachten wat professioneler aan te pakken, wou hij een visitekaartje laten ontwerpen in de huisstijl van zijn nieuwe website.

Atelier i

Inge Vandendriessche, upcoming kunstenares in Keramiek, wou voor haar pop-up atelier en enkele beursdeelnames een folder, waarin haar unieke, handmade ontwerpen worden voorgesteld. Het werd een stijlvol drieluik, dat ze tevens kan gebruiken als visitekaartje.

Orient4Growth

Twiggy Peeters, wou naast een nieuw logo ook een briefhoofd voor haar offertes en facturen. Aanvullend werd een kaartje ontworpen, dat ze meeneemt tijdens interactieve sessies.

Broodjes- en koffiehuisje Annelies

Een gezellige tearoom, waar ook broodjes en veel lekkers geserveerd wordt.
Opdracht: Een eigentijdse en overzichtelijke look voor de bestaande menukaart ontwerpen en dit in lijn met het logo en het interieur van de zaak.

Tuinarchitect Stefaan Van Bever

Stefaan Van Bever, tuinarchitect uit Holsbeek, wou zijn nieuwe huisstijl doortrekken naar zijn visitekaartjes en briefpapier.

Verhalen voor gevoelige oortjes

Twee unieke en succesvolle boeken met telkens tien hel(p)ende verhalen voor hooggevoelige kinderen.
Opdracht: Een flyer ontwerpen om te verspreiden in scholen of uit te delen tijdens beurzen. De flyer moet zowel informatief als commercieel kunnen gebruikt worden.

Koninklijke Fanfare Sint-Eligius

Voor hun jaarlijkse optreden, samen met Dance Kids, heeft de Koninklijke Fanfare Sint-Eligius uit Lommel een A3 affiche en flyers in verschillende formaten nodig.

Naturel Haarstudio

Dit startend kapsalon had nood aan visitekaartjes, een kadobon en enveloppes. Dit gebeurde helemaal in de gewenste huisstijl, nl. eigentijds en speels, met accent voor het natuurlijke.

IDhee Ontwerpstudio

Tijdens mijn opleiding Grafisch Vormgeving kreeg ik als eindopdracht een logo en huisstijl te ontwerpen. Pas dit bovendien toe op minstens drie mediadragers. Ik ontwierp een visitekaartje, flyer en brochure voor, een toen nog fictieve zaak, I’Dhee Ontwerpstudio.

Schoenhuis van Muis

Om haar nieuwe seizoen of acties aan te kondigen, wou Els Van Dun, zaakvoerster van Schoenhuis van Muis een flyer, die ze zelf kan aanpassen. IDhee Ontwerpstudio zorgde voor een template