Er zijn zo van die opdrachten, die je net iets nauwer aan het hart liggen, dan andere – waarmee ik niet wil zeggen dat ik andere opdrachten niet met passie uitvoer. Dit was er zo eentje. Een website mogen uitwerken voor een freelance fotograaf. Ik wist het op voorhand, dit wordt een specialeke.

Hier is ze dan: de website www.paulvandoorne.be! Deze website vormt voor Paul Vandoorne, freelance fotograaf uit Wetteren, een visueel dagboek waarin hij beetje bij beetje zijn eigen fotografisch portfolio wil uitbouwen en delen met al wie er belangstelling voor heeft.

Wat maakt deze website  zo uniek?

Het werd een WordPress website in DIVI. Dit is een heel gebruiksvriendelijk thema, waardoor Paul zelf zijn website kan beheren, aanvullen met nieuwe realisaties en interessante blogs.

Naast wat standaard instellingen en een mobile friendly setup maakten we gebruik van een eigentijdse fotogalerij, met onbeperkt aantal mogelijkheden. Ik moet je niet uitleggen dat dit een belangrijk criterium is voor een website van een fotograaf.

 

 

Daarnaast integreerden we een before-after effect module. Altijd leuk om het resultaat te laten zien na het bewerken van een foto. Jawel, de beste fotografen gebruiken tegenwoordig photoshop en lightroom.

 

Ontdek het allemaal zelf op de website paulvandoorne.be.

 

En ben je op zoek naar een fotograaf met een artistiek kantje? Dan raad ik je Paul aan.